Το ιστολόγιο του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων - Συλλόγων συνδικαλιστών και εργαζομένων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στη Λέσβο

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η νίκη του ΣΕΜΜΕΛ νίκη των εργαζομένων του τόπου μας


(Δελτίο Τύπου του ΣΕΜΜΕΛ για την αθώωση της προηγούμενης διοίκησής του  και την κατάρρευση της δίωξης που άσκησε ενάντίνον του ο τ. εκδότης των "Αιολικών νέων" και νυν του "Συνήγουρου του Β.Αιγαίου". Γ. Κονδυλούδης)

 
Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΜΜΕΛ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ  

Το Σωματείο Εργαζομένων Μ.Μ.Ε. Λέσβου χαιρετίζει με τον πανηγυρικότερο τόνο την απόφαση με την οποία το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης απάλλαξε χθες Τετάρτη την προηγούμενη Διοίκησή του, από την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης δια Τύπου. Όπως είναι ήδη γνωστό, την κατηγορία εξαπέλυσε με του μήνυση ο ιδιοκτήτης του «Συνηγόρου του Βορείου Αιγαίου» Γιώργος Κονδυλούδης επ’ αφορμή ανακοίνωσης διαμαρτυρίας που εξέδωσε το Σωματείο μας στις 16 Μαρτίου του 2010 σε απάντηση της συνολικής επίθεσης ενάντια στο Σωματείο, τους εργαζομένους και τη συνδικαλιστική ελευθερία γενικότερα, επίθεσης που ο εκδότης εξαπέλυε συστηματικά την περίοδο εκείνη.
Η φωτεινή και ελπιδοφόρα αυτή νίκη των μελών της πρώην Διοίκησης αποτελεί νίκη όλων των εργαζομένων της Λέσβου και δυναμώνει το Σωματείο μας που πολέμησε σταθερά και επανειλημμένα, με επιτυχία και από συνεχώς καλύτερες θέσεις την ανασφάλιστη εργασία, τις παραβιάσεις Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την καταστρατήγηση εργασιακών δικαιωμάτων και κεκτημένων, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Λέσβου. Το ΣΕΜΜΕΛ συνεχίζει και θα εντείνει την δράση του για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων στα τοπικά ΜΜΕ.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου